Letecké zážitky

Letecké zážitky

Prohlédněte si nabídku dalších letecký zážitků v Ostravě a okolí. Pro dobrodruhy je zde bohatá nabídka paraglidingových letů! Fandové techniky si zase mohou zkusit pilotování simulátoru letadla L-410 přímo na letišti Mošnov.

Let v simulátoru letadla L410

Jediný letecký simulátor v regionu! Zkuste si řízení jednoho z nejčastěji využívaných letadel pro tandemové seskoky L-410. Simulátor se nachází přímo na letišti Ostrava – Mošnov. Termíny jsou vypsány předem o víkendech, nejčastěji jednou měsíčně.

Celková délka akce: 70 minut

1 osoba (max 195 cm, min 6 let)

Cena: 3 200 Kč

Simulátor dopravního letadla L410 na letišti Ostrava Mošnov

Pilotování simulátoru L-410 čistě pro Vás! Celý simulátor letadla, instruktora a termín máte sami pro sebe. Vyberete si z množství letišť, které si chcete vyzkoušet a potom hurá vzhůru do virtuálních nebes 😊.

Celková délka akce: 40 minut

1 osoba (max 195 cm, min 6 let)

Cena: 4 900 Kč

Adrenalinový let v simulátoru L410

Požár na palubě, extrémní bouřka, únik paliva, vysazení motorů. To vše si můžete zažít na simulátoru L-410 na letišti Ostrava! Jedná se o individuální akci, kde si předem s instruktorem domluvíte průběh celého letu.

Celková délka akce: 40 minut

1 osoba (max 195 cm, min 6 let)

Cena: 5 900 Kč

Vyhlídkový tandemový paragliding Beskydy - letiště Ostrava Mošnov

Tandem paragliding v Beskydech – to je nádherný zážitek spojený s velkou dávkou adrenalinu! Vyzkoušejte si plachtit nad vrcholky Beskyd. Tandem paragliding létáme z Ondřejníku, Velkého Javorníku, Javorového vrchu nebo ze Straníku. Terén volíme vždy podle počasí a směru větru.

Celková délka akce: 1 hodina

1 osoba (max 115 kg)

Cena: 3 300 Kč

Termický tandemový paragliding z letiště Ostrava Mošnov

Termický tandem paragliding – to je teprve ten pravý adrenalinový zážitek! Čím se klasický tandem paragliding liší od termického paraglidingu? Při termickém letu se snažíme vystoupat co nejvýše kroužením ve stoupavých proudech, to znamená, že si můžete užívat delší let a kochat se krajinou z větší výšky.

Celková délka akce: 1 hodina

1 osoba (max 115 kg)

Cena: 4 300 Kč

Paragliding Beskydy - letiště Ostrava Mošnov

Celoživotní zážitek pro milovníky adrenalinu a netradičních dobrodružství. S instruktory si projdete základy aerodynamiky, meteorologie a dalších faktorů, které jsou důležité pro paraglidingové létání. Potom si již let zkusíte sami!

Celková délka akce: 1 den

1 osoba (max 115 kg)

Cena: 4 800 Kč

Hodnocení leteckých zážitků v Ostravě

Jakékoli dotazy Vám rádi zodpovíme na následujícím telefonním čísle:
+420 558 274 400